Klantenservice

Wilt u meer weten over een van onze producten?

Wij informeren u graag. Wanneer u hieronder uw gegevens invult zullen wij spoedig contact met u opnemen. U kunt uiteraard ook even bellen naar: +31(0)26 - 442 99 37.

 

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr    09:00u - 17:30u
zaterdag     09:00u - 15:00u

Afspraak buiten openingstijden?
Bel +31 (0)6 83 24 04 11

 

Wellicht tot binnenkort!


Wilco Beijer

 

 

1 Autohoezen
1.1 Waarom zou ik een hoes gebruiken als mijn auto binnen staat?

Met een goede autohoes beschermt uw auto tegen stof en krassen (denk aan kinderfietsjes, de grasmaaier of zelfs de rits aan uw jas).

1.2 Waarom is mijn auto soms nat, al staat hij in de garage?

Uw auto is dan nat van condenswater. Condens ontstaat onder bepaalde klimatologische omstandigheden en kan zowel buiten als binnen voorkomen.

1.3 Kan een hoes condensvorming voorkómen?

Nee, dit is een fabeltje en technisch onmogelijk. Condensatie ontstaat door weersomstandigheden en geen hoes ter wereld kan daarop invloed uitoefenen. Wel bestaan er speciale stallingssystemen die het klimaat in de directe omgeving van het voertuig zodanig kunnen beïnvloeden dat condensatie wordt voorkomen.

1.4 Er bestaan diverse soorten autohoezen. Welke is de beste?

Er is niet zoiets als “de beste autohoes”. Het gaat erom het materiaal te kiezen dat in uw specifieke stallingsomstandigheden het beste voldoet.

1.5 Wat wordt bedoeld met een “ademende” hoes?

Door een hoes die “ademt” kan eventueel vocht (bijv. door condensvorming) weer naar buiten ontsnappen. Als het materiaal van een hoes niet of onvoldoende ademt, kan het vocht niet weg waardoor het voertuig vochtig blijft, wat desastreuze gevolgen zal hebben voor lak, bekleding en elektrische en mechanische onderdelen.

1.6 Ik heb mijn auto ‘s winters binnen staan, maar ‘s zomers staat hij buiten naast het huis. Heb ik dan twee verschillende hoezen nodig?

Nee, dankzij de moderne techniek zijn er materialen ontwikkeld die zowel binnen als buiten goed voldoen. Onze MOLTEX hoes

1.7 Kan ik mijn auto gedurende de winter maandenlang onder een hoes laten staan?

Alleen als de stallingsruimte absoluut droog is en blijft (= verwarmd!). Pas op met condensvorming. Als er enige kans op condensvorming bestaat moet u het niet doen!

Dan heeft u een Cair-O-Port nodig.

1.8 Mijn auto is een Amerikaanse schone van bijna 6 meter lang. Heeft u daar een hoes voor?

Jazeker!

1.9 Kan ik de auto afdekken met een hoes als hij nog nat is?

Dat kan maar wij raden het niet aan. Het is beter om de auto eerst af te drogen. U kunt wel probleemloos een nat voertuig in een speciaal stallingssysteem zetten; die blaast hem namelijk droog.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »