Over ons

Welkom op 1classadditions.nl de website van 1st Class Additions. Hier vindt u informatie over en producten voor het stallen van voertuigen.

Of het nu gaat om uw exclusieve, klassieke of zelfs antieke auto, uw dierbare motorfiets of uw boot of caravan, naast die mooie momenten dat u er gebruik van kunt maken zijn er ook tijden dat hij op stal moet. En dan is het belangrijk dat u weet wat er aan stallingsproducten te koop is en hoe u daaruit de juiste keuze maakt.

Wij helpen u graag bij deze keuze door onze kennis en ervaring op dit gebied met u te delen. Kijk bijvoorbeeld in de rubriek "Feiten & Fabels", voor verrassende wetenswaardigheden over de (on-) mogelijkheden van auto-/motorhoezen, de invloed van ons klimaat op stilstaande voertuigen, zin en onzin over acculaders, enz.

Daarnaast bieden wij een compleet pakket kwaliteitsproducten voor het stallen van voertuigen - van afdekhoezen tot acculaders tot complete geventileerde stallingssystemen.

Maak gebruik van de informatie op deze site. Zo hebt u langer plezier van uw voertuig en bent u bij de eerste mooie dag direct startklaar, in plaats van eerst:

 

  • weer te moeten poetsen (al had u hem schoon weggezet)
  • de accu te moeten opladen/een nieuwe kopen
  • of uw plezier bedorven te zien door roestplekken die er nog niet waren toen hij de stalling in ging.

Een goed gestald voertuig gaat langer mee en is direct startklaar!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »