Metrinch

Het verschil dat telt.


Een moer of bout heeft flats en hoeken. De hoeken zijn gemakkelijker beschadigd en bieden geen optimale grip voor een gereedschap.

Met het ontwikkelen van het Metrinch gereedschapssysteem had Jozef Ruzicka het doel om sockets en moersleutels te ontwerpen, die niet alleen langer effectief zouden hebben, maar ook een minimale beschadiging van de bevestigingsmiddelen waarbinnen ze worden gebruikt. Het gepatenteerde Metrinch Wall Drive profiel rijdt alleen op de flats en niet op de hoeken.

De afmetingen van Metrinch-stekkers en moersleutels zijn nauwkeurig berekend, zodat een enkel Metrinch-gereedschap op zowel metrische als inch-serie bevestigingen werkt. Bijvoorbeeld, met een sleutel 19mm is het mogelijk om niet alleen een metrische no of bout te schroeven, maar ook de inch bouten 3/4 "AF, 3/8" BSW en 7/16 "BSF. Zelfs wanneer dergelijke bouten zijn versleten, beschadigd of volledig afgerond door slijtage. Een ander belangrijk voordeel in termen van applicatie is dat het Metrinch Wall Drive profiel kan worden gebruikt op open-end spanners, evenals op stekkers en ringspanners. Metrinch open-end sleutels geven altijd een 4-puntsgreep in plaats van de 2-puntsgreep die het traditionele profiel kenmerkt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »