Millers Oils

De heer John Watson Miller stichtte Millers Oils Ltd in 1887, hoewel het bedrijf toen de titel Millers Bros. De Millers-familie was altijd al in deze gevarieerde sector, zelfs buiten de plichten van het bedrijf, onder de loep genomen, zoals een succesvol buitenboordraceploeg In de jaren 1920 en hebben passies in model engineering, waarbij een familielid deel uitmaakt van de Huddersfield Society of Model Engineers. Het bedrijf heeft altijd actieve betrokkenheid gehad van een lid van de Millers familie. Millers Oils heeft altijd geprobeerd de weg in innovatie te leiden. We waren de eerste producent van lange afvoerintervalolie voor vrachtwagens, samen met de productie van de eerste dieselspecifieke motorolie voor auto's.

Snel vooruit naar vandaag, bijna 130 jaar later, blijft Millers Oils een belangrijke lokale werkgever. In 1889 schreef onze oprichter, John Watson Miller, aan alle klanten hun dank voor "past favors" en stelden dat "de kwaliteit van mijn olie stevig wordt nageleefd" en vandaag 130 jaar later is dit nog steeds de mantra die ons rijdt bedrijf. We hebben geen bijzondere interesse in het zijn de grootste, liever een rijdende passie om het beste te zijn in wat we doen.

Millers Oils is een zeer innovatieve onafhankelijke blender van marktleiderende geavanceerde olie- en brandstofbehandelingen met een geschiedenis van het leveren van creatieve smeringsoplossingen voor enkele van de bekendste merken ter wereld. Onze productportefeuilles omvatten veeltalige sectoren, waaronder Automotive, Motorsport en Classic voertuigen, Landbouw en Commerciële voertuigen en een suite van zeer geavanceerde producten voor een breed scala aan industriële toepassingen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »